На тонких г тарних струнах

На тонких гітарних струнах
На моєму серці граєш
Дуже легко умирати
Від шаленого кохання
Біле полум’я бездонне
Океанські сині хвилі
І палюче сонце в небі
Не дадуть такої сили
Не дадуть такої волі
І вино п’янке прозоре
Ллється в келихи високі
Тільки з розуму не зводить
Більше вуст твоїх солодких
Розуміння ледве тане
Від бажання бути поряд
На землі або на небі
Під глибокою водою
Дуже легко умирати
Розправляти свої крила
Від шаленого кохання
Це найбільша воля й сила.


Рецензии