К нець...

Не чує серце. Не зігріти...
Коли хотіла навпіл розділити
Твою печаль і смуток сірий,
Ти не волів цього, мій милий.
Жила і дихала тобою,
І посміхалась в очі нелюбові.
Не витримала тягар мовчання.
Рожеві мрії й сподівання
Згоріли, як зім"ятий папірець.
Зостався попіл. Це кінець...


Рецензии