Депрессия

Істеріка.
Крик всередині душі.
Сльози спосіб її позбуватись.
Почуття оце приносять біси злі.
В заручники потрапити легко.
Треба обачно спостерігати.

депресія.
Біль, що важко зупинити,
серце рветься. Допомога...
Допомога. Допомога! Що робити?
Хто переборе її? Внутрішнє "я".
Власний стержінь, лише боротьба.

Де взяти сили? Куди діти сили?
Чому немає сили? Куди зникає?

Розчарування в житті. Початок кінця.
Інколи треба спинитись в думках.
Інколи варто геть не думати про біль,
про власний жаль.
Не ставити крапки над "і".

Варто боротись, поки є за що.
Варто жити, допоки є коли.
А депресія вмирає зі злом.
Наших власних подумів злих.
Наше зло вбиває нас самих.


Рецензии