Вище

Вище (пісня)

Слова холодні,
Стіна безодні,
А на стіні - графіті
В кольорах веселки, як навмисне.
Хтось завмирає
За крок до краю,
Та я лечу, я не чекаю,
Доки відчай серце стисне.

Даремно ти мене тримав.
Сердитий грім гуркоче звідусіль,
А я танцюю серед хмар,
Руйнуючи минуле без зусиль.

Луна у горах
Мені не ворог,
Якщо душа звикає навіть
До нестерпного "навіщо?"
Живі відтінки -
Нова сторінка,
Де сили вітер додає,
І крила піднімають вище.

Даремно ти мене тримав.
Сердитий грім гуркоче звідусіль,
А я танцюю серед хмар,
Малюючи майбутнє без зусиль.
2006


Рецензии