Мiй Патрiотизм

Там пташки у піднебессі літають,
Риби у річках прозорих пливуть,
Люди хлібом і сіллю вітають,
Бо там українці живуть!
Пісні веселі співають,
Серпом жито жнуть,
Батьківщину прославляють,
Україною звуть!!!
05.02.03


Рецензии