Гарне враження - вiршик для малят

У маленької сестрички
Забавка зламалась.
Це проблема невеличка –
Кожному здавалось.

Тільки плаче все малеча..
Що робити маю?
І ось тут сестрі, до речі,
Я допомагаю.

Пензель взяв та клей у тата,
Забавку направив.
Гарне враження, малята,
На сестричку справив.


Рецензии