К трехзвездочному коньяку

Кров захлинається мною
Але я не залишуся в ній.
Ліпш полетіти з тобою
В країну пташиних надій.
Там у нас виростуть крила.
Свобода. Любов. Благодать.
І що б ми там не робили,
Будемо разом літать.


Рецензии