Щастя

Лагідно струмиться. Щастя.
Жадібно п'єш його. Ти.
На палкому сонці не висихає. Щастя.
Зволожує зморшки. Твої.

Бутель зеленого скла.
Товстого дна. Ілюзія.
Пластик тріщить у долоні.
Під тиском у руці. Фантазія.

Товсті бутильчасті стекла окуляр.
На дні. Загублені.
Зелені очі справжні твої.
У них відбиття. Щастя.


Рецензии