В а гра моя мр я

Мрію прийти на концерт "ВіА Гри"
Зі входу на сцену. Взяти гітару.
Драйву всім дати, дубасячи струни.
Відірвуться нехай, рок їм злабаю.

Під кінець же концерту пригну у маси.
Дівчата млітимуть певно від щастя.
Мужики, мабуть, будуть бити ногами.
Мені це байдуже. Дам я їм драйву.

Пройдуся по сцені, попригаю вдосталь,
Кричатиму мати, ричатиму звірем.
далі впаду, мов Курт в девяності.
Зламаю колонки, приклавши всі сили.

Хай хоч почують, щось, крім попси.
Звук погучніше, підніму баси.
Я - король сцени, а, може, і ні...
Все таки, добре, що це все ввісні...


Рецензии