Попелюшка

Тремтить твій голос.
Ти кажеш щось про принців
й згублені роки,
про чобітки,
які на мрамурових плитах
розлетілись,
обернувшись
на безліч лез,
про друзів, що втекли
опівночі твого часу,
набувши рис плямистих пацюків,
і хоч були сліди,
до дому б довели,
якби хоч хтось надумав...
І твій напій —
колись нектар у квітці,
зараз в келиху дурман, —
не поверне він спокій та надію.

Тремтить...

...у погляді я бачу
безліч лез колись...

...багато літ тому
був паперовий замок,
бал,
і на балу був принц.

__________________________________

Минисловарик:
Тремтить — дрожит
Роки — годы
плямистих — пятнистых
Пацюки — крысы
Квітка — цветок
Паперовий — бумажный


Рецензии
О, рідна мова!
Дуже люблю зустрічати на цьому сайті українську.
А вірш гарний.
Такий собі погляд на казку з іншого боку.
З посмішкою,

Евгения Мирошко   28.12.2006 12:52     Заявить о нарушении
Дуже дякую))

Дмитрий Би   03.01.2007 10:09   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.