У полон

У полоні

Залиш мені частину себе,
Своєї долі кригу
У бокалі співучого вина
Залиш, благаю.

Дозволь дивится на тебе,
Примарою в твоїх думках блукати,
Теплом долоней зігріватись,
Дозволь, єдиний.


Рецензии