А завтра знову буде день

А завтра знову буде день,
Можливо, не такий осінній,
Можливо, на дерева іній
Цієї ночі упаде.
І завтра знову будеш ти
По цій землі ступати, мила,
Така тендітна, легкокрила,
Щоб трохи світла принести
В цей сірий світ
Передзимовий,
Такий безбарвний
І безкольоровий...


Рецензии