Останний погляд. Останний подих

Останній погляд. Останній подих.
А за кілька годин - перемога.
Страшна війна. Фашистський ворог.
І він ніколи не прийде додому.

Чотири роки йшов до перемоги.
А обірвалося життя за мить.
Не раз виходив він із-під облоги.
Але йому сьогодні не щастить.

Перемогою дихало небо.
За мир кожен кущик кричав.
За Вітчизну - життя. Так треба.
На чужині він за це помирав.


Рецензии