транс-транс-транс

Ці дивні пастельні звуки,
Руки, музика рук
Пасси, пасси…
В танці кружляють
Відкривають таїну дзеркал,
У яких зачаїлись фантомні світи,
«Йди сюди» - шепочуть,
гукають здаля голоси –
«Йди сюди» - оксамит промовляє ночі,
шепоче ручай обіч саду,
плюскоче...
Руки чарівні, теплі
Пасси, пасси
Вас зачарують, свічу не затушать,
Але покладуть у гріб
Ваші тривоги,
Вашу душевну неміч….
Нам не до сміху,
Вам на втіху,
Вам на спокій шепоче дощ –
Нині і прісно – навіює сон
Голос з усюди,
з усіх боків,
з усіх сторін
Нині і прісно, нині і прісно,
Нині……
Амінь..


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.