Бориться люди за свободу!

Боріться та поборите. Т. Г. Шевченко.


Боріться люди за свободу!
За долю рідної країни!
Боріться! Буде перемога!
Бо час прийшов! Ми цього гідні!

За землю - рідну нашу неньку!
За небо чисте, без війни!
Боріться люди, щоб серденько
Не знало сльоз та ворожди!

Щоб разом ми - брати і сестри -
Жили у спокої та мирі!
Щоб все було по волі честі!
Боріться! Бо народ - це сила!


Рецензии