Календар моiх невдач

Календар моiх невдач
Я тримаю на стiнi...
Вибач...не суди...пробач...
Так минали вихiднi...
Дах чекає на стрибок
У безвихiдний тунель...
Я малюю свiт думок...
Фарби...стiни...акварель...
Довгий шлях до перемог
Без пiдказок i мостiв...
Я мовчу...i ти замовк...
Щось спитати ти хотiв?
Календар моiх невдач
Став тепер уже й твоiм...
Не журися...i не плач...
Все одно я буду з ним...


Рецензии