Als Wij Voelen, Beminnen, Gedenken

Waarom zeggen zij
dat hij er niet meer is,
als wij hem
onophoudelijk voelen,
als wij steeds van hem
blijven houden en hem gedenken!

Het is niet zo!
het is de wereld,
het is ieder van ons,
die voor hem voorgoed verdwenen zijn!

Mijn dierbare mensen,
mijn liefje,
het is verschrikkelijk
om er aan te denken
dat eens ... zowel de wereld
als ieder van jullie
voor mij voorgoed zullen verdwijnen!


16 november 2005


Рецензии