Mijn eigen wereld, die ik De Droom noem

Mijn eigen wereld, waarin ik nu woon,
noem ik "De Droom".

Als je wilt, zal ik die met jou delen.
Als je wilt, zal ik je meenemen.
Je zult er je pijn en verdriet vergeten.
Je zult er opnieuw leren lachen.

Stel je voor:
Je bent in een zweefvlucht in de wolken,
te midden van de vogels.
Je zwemt in de veel-kleurige regen.
Je geniet van het windgezang.

Laten wij langs de regenboog
een wandelingetje maken.
Kijk maar, hoe mooi mijn wereld is!
De wereld, die ik "De Droom" noem.


13 november 2005


Рецензии