Never leave me so again

You’ve gone, as silence follows rain
The bad ideas in my brain
I lie here waiting all the nights
Not turning me away.

Chorus:

Don’t you know, I can't sleep at night
If you know, I've lost my light
Don't tell “forgive me”
Every word, means to me.

You could to fit me in my soul
I’m never gonna let it go
The arrow Amur touched my heart
My soul is broken off apart.

Chorus:

You have give me paradise
And my heart smashed into bits
Never leave me so again
I madly waited for your kiss

Chorus:


Рецензии
Благодарю за творчество!
в лад

Валерий Буслов   18.08.2017 05:48     Заявить о нарушении