Voorwoord

 
 Het lied van de dakloze zielen:

 De storm van hun emoties,
 de uiting van hun gevoelens.

 De slapeloze nachten,
 de angstige dromen.

 Het dromenland
 en de realiteit.

 De vele jaren,
 die met verdriet gevuld zijn.

 De lijdensweg,
 die zij hebben doorgemaakt.

 De harten, die
 door het uiteenvallen
 van de familie
 gebroken zijn.

 De noodkreet,
 die meningmaal weerklonk.

 Het lied van de mensen,
 die zich niet
 aan het noodlot onderwierpen.

 Het lied van de zielen,
 die de deur van "de hel"
 op een keer hebben gezet.


Рецензии