Як смачно пахнеш ти журбою...

Як смачно пахнеш ти журбою,
І на мені є тінь печалі,
Коли зустрілися з тобою,
Хіба ж ми знали? Хіба ж ми знали?

Що знову іскра запалає,
Така маленька - не побачиш!
Хотів би бути я з тобою,
Невже не бачиш? Невже не бачиш?

І сонце ніби знов встає,
І ніби ввечері сідає,
І ніби ми на світі є,
І ніби зовсім нас немає...


Рецензии