Even if

Look at me my friend
Take my stretched hand
Sometimes I pretend
But not now believe me

Please my dear don’t cry
And I swear I will try
To forget all these lies
Although that is not easy

Even if all around will sink into darkness
You will always shine my way
And even if I'll be dying I won't lose my hardness
Your love will make me stay

Even if all around will sink into darkness
You will always shine my way
And even if I'll be dying I won't lose my hardness
Your love will make me stay


Рецензии