Любов у кожного своя

Любов у кожного своя
Комусь вона читає вірші
Для кого кращі, іншим гірші
Буває й гальма до нуля

Колись вона стріляє в спину,
А іншим разом б'є в обличчя
Тобі погано, іншим личить
А хтось тікає без зупину

Любов у різні ігри грає
Комусь вона дарує квіти
А іншим пише заповіти
Мовчить колись і промовляє

Вона ховається, шукає
Заходить іноді без стуку
Дає тобі сторонню руку
І раптом світло вимикає

І кожному своя любов
Така з якою прикрі жарти
Така, якої кожен вартий
Що вибухає знов і знов


Рецензии
я в захваті!!!!!!!!!!!! Молодчинка!

Poor Little Girl   26.11.2008 15:54     Заявить о нарушении