Je brieven

Ik wacht op je brieven elke dag.
Ik ben er door bezeten.
Je brief is
als een straal van de zon,
 als de hoop op hereniging,
 als het levenselixer
 voor mijn gebroken hart.

Schrijf mij meer,
zodat ik weet,
dat ondanks
het gescheiden leven van ons,
onze harten dicht bij elkaar zijn
 als twee bloembladen,
 als twee handen,
 als twee vleugels.

Ik ben zonder jou
 als een boot zonder riemen,
 als een vogel zonder vleugels,
 als een boom zonder wortels.

Schrijf mij meer.


16 november 2005


Рецензии