13. 01. 98

Ви мене морально розпинали
Мені скоритись вистачало сили.
Ви почуття і мрії розбивали,
Але життя мені Ви не розбили.
Без Вас живу, а Ви так сподівались,
Що це життя собою вбили.
Хоч як Ви наді мною познущались,
Ви не здаватися мене навчили.
І от тепер боротися я мушу
За те , що Ви колись мене змінили
Хоч як Ви шматували мою душу,
Я вдячна Вам за те, що помилилась.


Рецензии