Подыхам сонца вясёлкавы джаз

Подыхам сонца вясёлкавы джаз
Хвалямі hv(аш ню) прабраўся ў душу,
Ссыпаў б/ушны з-за пазухі сказ,
Зноўку сабраў яго, як я прашу.
Ды разамкнуў думак знешні каркас.
Выдзьмуў сцполку ідэй з сутарэнняў.
Знішчыў навокал у часе кантраст –
Дзеці патомкаў зышлі да карэнняў.
Дзеці прагрэсу ды прагных высноў
Здіўлена сталі пад промнямі свету,
Каб у адпаведнай ступені ды зноў
Рэйкарнавацца на гэту планету.


Рецензии