Ф лософське

Тексти породжують тексти,
Ноти породжують ноти.
З пам'яті як усе стерти?
Втратити з кров'ю і потом?

Слово породжує слово,
Біль викликає на щирість.
Треба лиш бути готовим
Втратити щастя можливість...

Серце запалює серце
Там, де є крапля бажання,
І якщо раптом знайдеться
Іскра в каміні чекання.

Вітер народжує хвилі -
Тільки б вітрила підняти!
Але не всім то під силу -
Віру свою поламати.

Вечір приносить пустелю,
Сни пеленають повіки.
Ранок усе перемеле...
Деякі ж речі - навіки.

24.08.06


Рецензии