Вiльнi вiтрила

Сонце пекуче
Впало додолу,
Нам неминуча
Випала доля,
 
Чути як ніччю
Стогне у хвилях
Вітер північний
І повнить вітрила,

Місяць лишився
Братом названим,
Зорі в зіницях
Сяють блукаві,
 
За невідомим
Мрія жевріє,
Вітер холодний
Мчиться на крилах.

Хвилі лунають
Навіть у хмарах,
Я водограю
Згадую барви,

І на сопілці
Пісня чарівна
В згадках-криницях
Плаче мандрівна

Вітра вхопити
З синього неба!
Несамовито
Вірити в себе!

Землі жаданні
Маревом вкриті,
Блиском світанку
В сонячних квітах...


Рецензии
Сподобалось . Не можу не вiдмiтити .

Виктор Украинцев   07.08.2009 13:53     Заявить о нарушении
На это произведение написано 27 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.