Кохаю...

Кохаю...
На зустріч вітру руки простягаю,
Чекаю,
Благаю...
Стрімка ріка палкого водограю
Співає,
Лунає.
Диханням ніжності я райдуги сягаю.
Світає...
Жадаю,
Цвіт кришталевий вуст твоїх плекаю.
Кохаю...


Рецензии