Техника безопасности на уроке физкультуры. укр

Хіба буде там робота?
Без кросівок слизька підлога,
Без спортивок тріснуть брюки,
Без футболки вже не вгору тягнеш руки.
Хай буде на тобі вже до урока
Твоя зручна екіпіровка.


Рецензии