Пустий дзвiн

Втаємничена коханням
Зазерну в твоє вікно.
Та за кожним днем
Змагання –
 опуститися на дно.

Так обуритися мало
На неввічливі слова,
Та на захист я не стану,
Пустий дзвін –
 усе дарма.

Та, подумаєш, зосталась…
Серед поля вітра свист,
Так хотіли – не зламалась,
От такий є в мене хист.


Рецензии