Let me fly

Look upon me but do not touch, as I go about my way.
Look upon me, and do not stop me, because I have no time to play.
DO not bind me,for I am free, I have many things to do.
I'll be back, again some day, and try to remember you.
I'll be back, again sometime, and pass along your way.
But for now, I loft about, I have many things to do.
you want to keep me, and love me so, but I do not know why.
But for now, I must be free, so please just "Let Me Fly."


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.