Про сни

Мені ще сняться миті непрощання...
Мільйони снів, що розкривають суть:
Застиглість часу у момент мовчання
І непомітність, але важкість пут.

Я тут, ще тут, у темряві, зі снами.
В собі плекаю божевільний страх,
Ловлю чиюсь стривоженість руками
І слід душі лишаю в небесах.

Освячую своє прийдешнє снами
Й загублене минуле - попіл, прах.
А сняться вікна... Як сіріти стане,
Я, може, не загублюся в тих снах...

07/08/06


Рецензии