Я боюся

Я боюся згубити ніжність,
Я боюся забути совість.
Я боюся відчути дійсність,
Що кидає у невагомість.

Мені страшно колись впасти
І знайти гіркоту краху.
Я боюся. Пісок часу
Не засипле стіну страху.

Я могла б не боятися смерті,
Був би то драматичний спогад!
Та боюсь, що у ті моменти
Тебе може не бути поряд.

Я боюся тепер жити
У чеканні тепла й дива.
Я втомилась дощі лити:
Хочу сонця - іде злива...

04/08/06


Рецензии