Читай

Якщо прочитаєш її мрії, не захочеш вертатися в сьогодення.
Забудеш про реалії збоченої сучасності і будеш прагнути волі.
Вона така струнка і, бреше, нібито щаслива,
але їй конче потрібні твої фарби, особливо,
багряна...
читай їй мрії, кради все, що заманеться,
бо там є коштовні скарби, що звуться
Любов’ю.


Рецензии