Шукай мене

Шукай мене там, де народжується схід сонця
де небо і жито злилися в єдине
тіло
я там де музика і тиша кохають одне одного
і не треба їм зайвого –
професійного диригента.
Шукай мене, доки прагнеш кохання
Доки чорні пастки не заплющили твою душу
Якщо віриш, подаруй мені свою улюблену молитву
Я подарую її на День Народження Богу.


Рецензии