люз я

 * * *

 Давай пограємо
 у небайдужість
 Подаруємо одне одному
 сонце
 І забудемо
 що воно примарне

 * * *

 Ілюзія щастя
 завжди несподівана
 Але як змусити себе
 Її не чекати?

 (с) Наталія Палій


Від миті до миті,
Дихаючи лише тобою...
Всі двері закриті,
І я наодинці з юрбою.

Коли тебе знову побачу,
Єдиний мій майстре,
Тоді собі, може, пробачу
Ілюзію щастя.

(с) Я 30/07/06


Рецензии