Til ki Dracula virit v Kohannya

Do you believe in Love?
Do you believe in Destiny?
© Iced Earth, Dracula

Тільки Дракула вірить в Кохання.
Він чарує блакитну зорю
І думками блукає в смерканнях,
А про себе шепоче: Горю...

Я горю, я горю, зотліваю,
Та таїна вбиває мене,
Про солодке дрижання я знаю
Та воно не зігріє мене!

Мої ікла скимлять розпашіло,
Осикові кілки гомонять.
В очі світу вдивляюся зріло,
Сотні панн мною марять і снять.

Почуття не досліджені мою!
Їх не знаю і мрію про них,
Я приречений Долею злою,
Я не знаю обітниць святих!

Треті півні століттями плачуть,
Я століття куштую вино,
А серця тут нічого не значать
І Кохання. Не прийде воно.
28.07.06


Рецензии