Захисти!

Затули мене від смутку
І для слави збережи.
І мене в своїм здобутку
Ти тихенько пом’яни.
Знаю я , що не потрібен
Ти мені, а я – тобі.
А у серці твому – мрії,
А у мому – тяжкий біль.

Захисти мене, благаю,
Від безсилля і біди.
Захисти мене від гаю
І холодної води.
Захисти мене від себе,
І від мене захисти.
І край неба, і край неба
Свічку щастя засвіти.

Заспіваєш на світанку.
Ні, для мене не співай.
Я не жду тебе до ранку,
Не ходжу в зелений гай.
Не прошу в тебе нічого:
А ні щастя, ні біди.
Лиш одного, лиш одного –
Щоб мене ти захистив.

Захисти мене, благаю,
Від безсилля і біди.
Захисти мене від гаю
І холодної води.
Захисти мене від себе,
І від мене захисти.
І край неба, і край неба
Свічку щастя засвіти.

7.03.1994


Рецензии
Давно не чула украинскькоi мою... Заскучала...
Гарно!

Спасибо:)

Марина Ди   22.02.2007 12:16     Заявить о нарушении
Дуже приємно. Читайте та насолоджуйтесь. :)

Оксана Левандович   22.02.2007 16:40   Заявить о нарушении