Роздуми

Приреченість на вічність, без кордонів...
В калюжі зранку дна не видно зовсім.
Прозорість міста, сліпота агоній.
Вслухаюся... а тиша тут і досі.

Сказало б щось розжарене каміння -
Збиває подих приступ німоти.
Ти маєш розум, маєш ясне вміння,
Та в цій задусі ти уже не ти.

В зіницях кров, у венах - досконалість,
І неймовірний час тепер настав,
Коли сказати, ЩО було реальність
Змогли б лиш місяць і листок, що впав...

06/07/06


Рецензии