Бiлим небом застелю тво вiкно...

Білим небом застелю твоє вікно,
Ніжним серцем покорю все всеодно.

Я буду птахом синім у житті,
Я буду сонцем, що у небі на весні,

Рожевим раєм, що у мріях спалахне
Лиш тим єдиним, що у серденьку живе.

Я буду зорями у небі, у ночі,
Я буду місяцем блідніти у горі.

Я квіткою полину у твій зір,
Ти не зірвеш її, якщо любов не звір.

Я вітром розганятиму хмарки
На дощ, що посплітались у вінки.

Від болю серце заховаю я твоє,
Якщо не змусиш заболіти
 ти моє...


Рецензии
А я вот не умею писать на украинском...

Владислав Швец   13.02.2015 15:37     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.