Роберт Геррик 1591-1674 К Сапфо

Роберт Геррик (1591-1674)
К Сапфо

Позабавимся сейчас,
Страсть пока сжигает нас;
Выпьем доброе вино,
Коль нам здесь побыть дано;
А умрём, то из могилы
Не вернуться к жизни милой.


Robert Herrick (1591-1674)

TO SAPPHO.

LET us now take time and play,
Love, and live here while we may ;
Drink rich wine, and make good cheer,
While we have our being here ;
For once dead and laid i' th' grave,
No return from thence we have.


Рецензии