Met een brede zwaai van fictieve vleugels

Met een brede zwaai
van fictieve vleugels

stijg ik uit boven de stroom
van het dagelijks gedoe

en daarboven
in de zweefvlucht

zal het silhouet
van een nieuw vers opdagen

en mijn hart,
door de geboorte
van het nieuwe lied bezield,
zal fladderen.


20 november 2005


Рецензии