Хто за серце в бiй пiде...

Чи буває завжди вдало,
Все в житті мені в цім мало -
Мало сонця, мало світла,
Мало цього року літа,...

Серця мало - відчуваю,
Що тебе я не кохаю...

Відкриває небо раю
Білий цвіт, а я питаю -
Чи то цвіт, чи то твої
Ясні очі, не земні!?

Запитаю, запитаю,
А хто скаже мені - "Знаю!"?
Хто за серце в бій піде,
Хто захоче.., хто збагне?


Рецензии
за серце в бiй iдти… -
а
може краще

здатись у полон -

Коханню -
i
навiки


с улыбкой

Лора Неон   02.07.2006 18:12     Заявить о нарушении