Вiдчува ш у тонi зневагу?

Ця беззвучність всіх слів
 не зітліє на дні,
Не впаде у розпечену лаву

І той жах твоїх снів
 не згорить у вогні,
Не прив'є собі падалі славу.


Не почую тебе, не почую страждань.
Відчуваєш у тоні зневагу?
Якщо ні... що ж, а жаль,
Бо давно втратив ти
 ті єдині краплини поваги.


Рецензии