Wij zien de wereld met verschillende ogen

Wij zijn net zo als de andere mensen.
Wij zijn niet slechter en wij zijn niet beter.
Het verschil tussen ons is: wij hebben geen rechten,
Behalve een: het recht om te vechten.

Weliswaar schijnt de zon vaak zo prachtig,
Toch maakt onze eeuwige vrees ons neerslachtig.
Onze toestand gespannen, onze harten gebroken,
Wij zien de wereld met verschillende ogen.


14 september 2005


Рецензии