Je gaat nooit eenzaam door het leven

(Dit gedicht is opgedragen aan onze vrienden: Tjark en Moniek)

Toen ons gezin
op straat stond,
dakloos,
in shocktoestand
en krachteloos
onder het gewicht van
ons eigen kruis,
ontmoeten wij
een hartelijk gezin,
dat ons
onderdak verschafte.

Ondanks dat wij
buitenlanders zijn,
hebben zij ons geholpen
met het dragen van
ons eigen kruis.

Wij zullen hun woorden
"Je gaat nooit enzaam
door het leven"
nooit vergeten.

16 oktober 2005


Рецензии