Om te leven!

 Leven
 Vermoeidheid in je hart,
 de uitgebluste blik.

 Leven
 In je gebroken hart
 klinkt weemoedige muziek.

 Leven
Te weinig oprechte woorden,
veel holle retoriek.

 Leven
Je moet steeds vechten
om te overleven.
Het is melancholiek.

 Leven
Is het een race, waarin
alleen het muntgerinkel telt?
Is er geen plaats voor poлzie
en voor muziek?

Nee, dat geloof ik niet!
Ik ben een dichter in mijn hart.
Ik put mijn inspiratie uit een lied…

 om te Leven!



 14 Oktober 2005
 
 


Рецензии