Рiздв яний Львiв

Я Львів люблю! Я зізнаюсь в коханні
Порепаній бруківці з площі Ринок.
І вітер дме, обурений чеканням
Нових колядок і старих ялинок.
Різдв'яний Львів чарує Вернісажем
І спокоєм усміхнених львів'ян,
Мені наснився сон з небесним кряжем,
Дзвенить і колеться на скалочки земля.
Свічки і плащаниця, наче сонця
Нектар під вівтарем блищить,
А крізь прочинене віконце
Маленька дівчинка кричить
І сповіщає, що львів'янка
Нова. Продовжиться коханок рід,
Щось мріється під ліхтаря серпанком,
А сніг у січні пада і тріщить.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.