Майбутне у сiрих тонах

Відчужені хлопці, гламурні дівчата –
Така dolce vita, my friend.
Нам хочеться дива і справжнього свята,
А вийде якийсь секонд-хенд

Бутіки, кафешки, яскраві вечірки,
Десятки холодних очей.
Зірвати б із неба віддалену зірку
Загублених в прірві ночей!..

Наводимо блиск. Одягаємо маски –
Знайомий давно ритуал.
І знову в полон до фальшивої казки,
У царство брехливих дзеркал.

Ця казка така божевільно-прекрасна
І вабить мільйоном вогнів…
Та тільки вони за хвилину вже згаснуть
І знову не вистачить слів.

Спокусливий дим, безнадійні пригоди
І неконтрольований страх…
…Маршрутки брудні і пусті переходи,
Майбутнє у сірих тонах.

02.06.06


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.